Uw branche-specifieke CRM systeem

» Onze klanten zijn succesvoller.

CRM.pad 2.0
verkoop en service mogelijkheden in beeld
De concurrentie voor blijven
CRM op uw iPad, smartphone of laptop: klantgegevens altijd beschikbaar
Het succes van morgen
Lees over de megatrends binnen de consumptiegoederenindustrie
CRM waar u van gaat houden
CRM dat beslissers en gebruikers versteld doet staan

CRM voor de Industrie

Meer dan 530 klanten uit de industriële productie sector spreken voor zich. Als branche specialist kennen wij de uitdagingen.

CRM voor de Industrie

CRM Life Sciences

CRM voor Life Sciences

Onze branche specifieke CRM oplossing is al voorzien van een groot aantal klantgerelateerde processen die deel uit maken van de dagelijkse praktijk.

CRM voor Life Sciences

CRM for Consumer Goods

CRM voor Consumer Goods

De branche specifieke CRM oplossing voor de Consumer Goods industrie geeft u een volledig overzicht van uw organisatie.

CRM voor Consumer Goods

CRM financial services

CRM voor de Financiële Sector

Wij zijn bekend met de specifieke CRM eisen van de financiële sector en bieden passende CRM en consulting oplossingen aan.

CRM voor de Financiële Sector

"Wat is CRM?" - de update definitie

Customer Relationship Management (CRM) verwijst naar een bewuste en consequente gerichtheid op de klant als de kern van succesvol ondernemerschap. Over het algemeen wordt de holistische kijk op de klant ondersteunt door IT in de vorm van een CRM systeem. CRM bundelt informatie over de klant om goed onderbouwde geschiedenis te creëren, klant-relevante processen te automatiseren en inzicht te bieden aan de hand van analyses.

 

CRM is meer dan alleen software

Een succesvolle CRM strategie is afhankelijk van een bedrijfsfilosofie die gericht is op klanttevredenheid en klantloyaliteit – het service idee moet ondersteunt worden door de medewerkers.

Een CRM systeem ondersteunt over het algemeen diverse afdelingen, zoals sales, marketing en service. De standaard functionaliteiten bestaan onder andere uit:

  • het beheer van contacten en afspraken;
  • campagne en event management;
  • het bieden van creaties;
  • opportunity management (verkoop kansen);
  • bel planning;
  • en klachtenmanagement.

De rapportage functionaliteit van operatieve CRM systemen wordt aangevuld met analytische CRM, waarmee de klantrelevante gegevens gebruikt en geëvalueerd kunnen worden, bijvoorbeeld voor planning en voorspellingen. Vaak is er een integratie met andere bedrijfssystemen, zoals ERP. Dit is een belangrijke voorwaarde om continue processen te creëren. Een CRM systeem zou zo branche-specifiek mogelijk moeten worden ingericht, zodat branche-specifieke processen beschikbaar zijn in de standaard versie.

 

Social CRM en mobiele CRM

De meest recente ontwikkelingen binnen Customer Relationship Management (CRM) zijn Social CRM en mobiele CRM.
Moderne CRM systemen omvatten niet alleen alle traditionele communicatie middelen, zoals: telefoon, brief, fax, en email; maar ook het internet met sociale netwerken, blogs, en forums. Social CRM wordt op deze manier de geïntegreerde hoeksteen van een CRM applicatie. Een andere trend is de mobiele CRM oplossing. Mobiele CRM biedt toegang tot klant-relevante gegevens via smartphones, iPhone’s, iPad’s, BlackBerry’s, Android toestellen en andere tablet PC’s. Deze ontwikkeling vormt de basis voor continue processen vooral binnen de sales en service afdelingen.

 

update CRM: Uw voordelen en meer over CRM processen

Door jarenlange ervaring en de hoge aantallen referenties in de onderstaande branches heeft update software de opgedane specifieke branche kennis in de oplossingen verwerkt. Deze branchespecifieke filosofie is in onze gehele organisatie doorgevoerd, van productontwikkeling tot klantenservice.

Klik verder om meer te weten over case studies, voordelen en oplossingen:


data in progress